Smaksopplevelse som overrasker

Smaksopplevelse gjennom håndlaget konfektsjokolade som overrasker

Utforsk unik Norsk Kunst i Form av Økologisk Sjokolade

Velkommen til vår verden verden av kunstnerisk sjokolade, der vår unike munch-sjokolade tar deg med på en smaksopplevelse du aldri har vært borte i, inspirert av Edvard Munch. Denne ekte norske sjokoladen er håndlaget med kjærlighet av våre dyktige sjokolatør og magiker Terje Løkås i samarbeid med kunstneren Munch Malo. Vi inviterer deg til å oppdage en spennende kombinasjon av kunst, smak og håndverk.

Nyt Økologisk Håndlaget Sjokolade basert på Nordiske Råvarer

Prosjektet heter Dødsmasken og er kunstneren Munch Malo og Sjokolatøren Terje Løkås sitt smakskunstprosjekt ‘The Munch Mask– a taste of art’.

Vi er stolte av å tilby deg ekte norsk sjokolade laget med økologiske råvarer av høyeste kvalitet. Vår sjokolade er skapt med lidenskap og kjærlighet til naturen, og hvert stykke bærer i seg smaken av norsk terroir. Opplev ekte smak fra naturen med hver bit du tar.

Oppdag Munch-sjokoladen – Smakskunst i Konfektform

The Munch Mask er en serie med konfekt basert på dødsmasken til Edvard Munch, skapt av kunstneren Malo. La deg bli inspirert av fire av Munchs mest kjente verk gjennom unike smaksopplevelser som tolker kunsten på en ny og overraskende måte.

    Ingredienser i konfektsjokoladen:

  • Blå – Madonna, 1894–1895: En kombinasjon av økologisk kakaomasse, saftige blåbær og en hint av glukose.
  • Gul – The Girls on the Bridge, 1903: En blanding av økologisk kakaomasse, fløte, bjørkeblader, einerbær og glukose.
  • Rød – Red and white, 1899-1900: En intens smakssymfoni av økologisk kakaomasse, tyttebær og glukose.
  • Grønn – The day after, 1894-1895: En sofistikert kombinasjon av økologisk kakaomasse, fløte, lakrispulver, sigar, whisky og glukose.

Disse konfektbitene er formet etter den faktiske dødsmasken til Edvard Munch og er en kunstnerisk tolkning i sjokolade. Hver bit er et lite mesterverk som vil glede både øynene og smaksløkene.

Kunstnerisk Samarbeid mellom Munch Malo og Meium Sjokoladefabrikk

Det hele startet med et spennende kunstprosjekt da kunstneren Hammayu Rashid, kjent som Munch Malo, kontaktet oss med sitt unike kunstprosjekt rundt Edvard Munchs dødsmaske. Etter måneder med utvikling og samarbeid har vi nå gleden av å presentere denne kunstneriske konfekten. Bestill din konfekteske med The Munch Mask i dag og bli en del av denne spennende historien.

Unn Deg en Ekte Sjokoladeglede

Vår Munch-sjokolade kommer i to utgaver. Den første inkluderer 4 konfektbiter med en liten gull- eller sølvmaske. Den andre esken inneholder 12 konfektbiter for de virkelige sjokoladeelskerne. Enten du ønsker å glede en venn eller kollega med god smak, eller rett og slett ønsker å unne deg selv en ekte godbit, så er vår Munch-sjokolade det perfekte valget. Bestill i dag og la smaksopplevelsen begynne!

Smak På Natur – Smak På Munch

Vår munch-sjokolade er mer enn bare sjokolade. Den er en hyllest til naturen og kunsten som omgir oss. La deg inspirere av nordisk poesi og oppdag erindringen av urgammelt fargespill gjennom våre munch-sjokolader. Utforsk det furete landskapet, de blåsvarte åsene, vårgrønne løvskoger, og myrenes rike – alt i en bit av konfekt.

Gjør Munch-sjokoladen til en Unik Firmagave

Munch-sjokoladen er den perfekte firmagaven til dine kunder eller ansatte. Den kombinerer uforglemmelig smak, kunstnerisk uttrykk og høykvalitets håndverk. Gi en gave som utstråler eksklusivitet og omtanke, og skap en dypere forbindelse med dine mottakere. Vår eske med 12 delikate Munch-konfektbiter vil imponere med sin unike emballasje og fantastiske smaker. Bestill Munch-sjokoladen som firmagave i dag og skap varige inntrykk og glede!

Bestill Din Unike Munch-sjokolade i Dag

La deg friste av vår unike munch-sjokolade, og opplev en smaksopplevelse du sent vil glemme. Bestill i dag og nyt norsk sjokoladehåndverk av høyeste kvalitet!

Vi elsker utfordringer! Ønsker du å vite mer om Munchsjokoladen eller å få priser kan du sende melding til oss her!

Send skjema og få en uforpliktende prat med oss.

Ring oss

Du er mer enn velkommen til å ringe oss om du trenger å spørre om noe!
+47 45 22 63 42

Besøk oss

Ta kontakt om du ønsker mer info om produkter eller om du ønsker samarbeid and business partnerships

Åpningstider

Mandag – Fredag
10 – 17
Lørdag / Søndag
Stengt